تابلوبرق

  • ۰
  • ۰

با نصب افزونه در وردپرس که با نام انگلیسی پلاگین نیز شناخته می‌شود، می‌توانید امکانات و ویژگی‌های مورد نظر خود را به یک سایت وردپرسی اضافه کنید. وردپرس به واسطه ویژگی‌های خود شرایطی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند با داشتن حداقل دانش فنی در زمینه برنامه‌نویسی، وبسایت مورد علاقه خود را طراحی کرده و امکانات مختلف را به آن بیافزایند.

هرچند که این نکته برای سایت‌های فروشگاهی نمی‌تواند به همین سادگی باشد؛ بلکه شما برای طراحی سایت فروشگاهی در مشهد لازم است برخی اصول را به صورت حرفه‌ای رعایت کرده و از ترکیب کدهای Html،css و … جهت ساختن بخش‌هایی از سایت استفاده کنید.

نصب افزونه

اما افزونه‌ها دقیقا چیستند و چگونه عمل می‌کنند؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا قدم به قدم با روش‌های نصب افزونه در وردپرس آشنا شویم.

افزونه وردپرس یا پلاگین چیست؟

قبل از شروع آموزش نصب افزونه وردپرس ابتدا بد نیست نگاهی به مفهوم این افزونه‌ها داشته باشیم. یک افزونه وردپرسی درواقع یک نرم‌افزار کوچک و مستقل است که بر روی هسته اصلی وردپرس نصب شده و با آن سازگاری کامل دارد. این افزونه‌ها هریک برای انجام کار خاصی طراحی شده‌اند و یک قابلیت اضافی برای سایت وردپرسی شما فراهم می‌آورند.

به‌دلیل رایگان و منبع‌باز بودن هسته اصلی وردپرس و هم‌چنین استقبال بسیار زیاد کاربران از این پلتفرم مدیریت محتوا، این روزها هزاران نمونه از افزونه‌های مختلف برای هرکاری در مخزن وردپرس وجود دارند.

نصب افزونه در وردپرس محدودیت خاصی ندارد و برای هرکاری می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. از افزونه‌های امنیتی و ضد هک گرفته تا افزونه‌هایی برای تغییر رنگ و فونت وبسایت، در مخزن افزونه‌های وردپرس می‌توانید هرآنچه که برای ایجاد تغییرات مورد نظر خود بر روی سایتتان به آن احتیاج دارید را به‌راحتی پیدا کنید.

البته تعداد افزونه‌هایی که در وبسایت وردپرسی خود به‌کار می‌برید به میزان منابع در دسترس سرور شما بستگی خواهد داشت. درشرایطی که نصب افزونه وردپرس را بیشتر از توان و میزان منابع سرور خود انجام دهید، وبسایت شما کندتر خواهد شد و عملکرد فنی آن دچار اشکال می‌شود. پس باید این نکته را نیز مورد توجه قرار داد و در نصب این افزونه‌ها بیش از حد زیاده‌روی نکرد.

علاوه بر کند شدن سایت، افزایش تعداد افزونه بر روی سایت می‌تواند موجب کاهش امنیت سایت شما شود. به همین علت در صورتی که امنیت سایت و یا بالا بودن سرعت سایت که یکی از معیارهای اصلی پروژه های سئو در مشهد می‌باشد به یکی از چالش‌های شما تبدیل شد، برای برطرف کردن آن یا به افزونه های خود مراجعه کرده و یا از تخصص افراد در شرکت‌های طراحی سایت در مشهد استفاده کنید.

وقت آن رسیده که باهم روش‌های مختلف نصب افزونه در وردپرس را بررسی کنیم. در این مطلب ما ۲ روش اصلی را باهم مرور خواهیم کرد. البته روش اول بسیار متداول‌تر و آسان‌تر بوده و کاربران بیشتری از آن استفاده می‌کنند. اما روش دوم نیز در شرایط خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به آن نیز خواهیم پرداخت. برای دانلود بهترین افزونه های وردپرس اینجا کلیک کنید.

نصب افزونه در وردپرس از مخزن افزونه‌های وردپرس

ساده‌ترین روش نصب افزونه در وردپرس از طریق مخزن داخلی وردپرس است. این روش از این جهت بسیار محبوب و کاربردی است که برای انجام آن نیازی نیست تا از پیشخوان وردپرس و پنل کاربری خود خارج شده و به سایت دیگری بروید. برای دسترسی به مخزن افزونه‌ها در وردپرس تنها کافی است تا از منوی پیشخوان خود به‌دنبال گزینه افزونه‌ها بگردید.

این گزینه با آیکون دوشاخه علامت‌گذاری شده است. با کلیک بر روی آن می‌توانید گزینه افزودن را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید. حالا شما به صفحه مخزن افزونه‌های وردپرس هدایت خواهید شد.

در این مخزن هزاران نمونه از افزونه‌های مختلف به‌زبان‌های گوناگونی وجود دارد. هریک از این افزونه‌ها توسط کاربران امتیاز‌بندی شده‌اند و اطلاعاتی نظیر تعداد کاربرانی که از آن استفاده می‌کنند و هم‌چنین آخرین به‌روز‌رسانی نرم‌افزاری آن‌ها نیز قابل مشاهده خواهد بود. برای نصب افزونه در وردپرس تنها کافی است که افزونه مورد نظر خود را جستجو کرده، انتخاب کنید و گزینه نصب را برای هریک از آن‌ها کلیک کنید.

پس از نصب هریک از این افزونه‌ها باید گزینه فعال‌سازی را نیز کلیک کنید تا منوی مربوط به آن در پیشخوان وردپرس شما فعال شود.

البته در این روش امکان آپلود کردن دستی یک افزونه نیز وجود دارد. اگر افزونه‌ای با ساختار ZIP داشته باشید می‌توانید از بخش بارگذاری افزونه برای نصب آن اقدام نمایید.

آموزش نصب افزونه

نصب افزونه در وردپرس از طریق هاست

اما در شرایطی که نصب افزونه در وردپرس از طریق مخزن امکان‌پذیر نباشد و یا آن را از یک سایت جانبی خریداری کرده باشید، می‌توانید عملیات نصب را از طریق هاست خود انجام دهید. به این منظور کافی است تا ابتدا فایل افزونه مورد نظر خود را با فرمت Zip دانلود کرده و سپس برای آپلود کردن آن در هاست اقدام کنید. پس از دانلود این فایل ابتدا باید به پنل کاربری هاست خود وارد شوید.

بعد از ورود به پنل هاست، از قسمت Files به دنبال گزینه File Manager بگردید و روی آن کلیک کنید. در صفحه جدید به دنبال آدرس Public_html/Wp-content/Plugins بروید تا وارد صفحه افزونه‌های وردپرسی در هاست شوید. حالا باید از بالای این صفحه روی گزینه Upload کلیک کنید. در صفحه جدید می‌توانید با انتخاب گزینه Select File آدرس فایل زیپ خود را وارد کنید تا افزونه شما بر روی هاست آپلود شود. پس از نصب افزونه دوباره به صفحه پلاگین‌ها در هاست خود برگردید. در اینجا باید نام افزونه جدید شما نمایان شده باشد.

با انتخاب این فایل گزینه Extract از منوی بالای صفحه برای شما فعال خواهد شد که باید روی آن کلیک کنید. بدون تغییر مسیر نصب، روی گزینه Extract files کلیک کنید تا عملیات خارج کردن فایل از حالت زیپ شروع شود. حالا افزونه شما از حالت فشرده خارج شده و نصب خواهد شد. در آخرین قدم از نصب افزونه در وردپرس از طریق هاست، باید به منوی پیشخوان وردپرس خود بروید و روی گزینه افزونه‌ها و سپس افزونه‌های نصب شده کلیک کنید. در آخر با فشردن گزینه فعال‌سازی افزونه مورد نظر شما فعال خواهد شد.

انجام اقدامات کد نویسی یا نصب افزونه همانطور که پیش‌تر هم ذکر کردیم نیازمند رعایت نکات ظریفی است که بی توجهی به آن‌ها موجب می‌شود کسب و کار اینترنتی و شاید بخشی مهمی از درآمد شما به خطر بیوفتاد؛ پس بهتر است در صورتی که احساس می‌کنید تخصص کافی در این زمینه ندارید انجام کارهای طراحی سایت و یا حتی سئو خود را به یک آژانس دیجیتال مارکتینگ در مشهد بسپارید.

جمع‌بندی

نصب افزونه وردپرس یکی از بهترین روش‌ها برای ایجاد تغییرات دلخواه و اضافه‌نمودن امکاناتی است که هر وبسایت وردپرسی به آن نیاز خواهد داشت. افزونه‌های وردپرسی بسیاری در سطح وب وجود دارند که برخی از آن‌ها به‌صورت رایگان ارائه می‌شوند و برخی دیگر را باید از فروشگاه‌های وردپرسی خریداری کنید. در این مقاله سعی شد تا نصب افزونه در وردپرس با زبانی ساده برای شما توضیح داده شود.

ساده‌ترین روش این کار استفاده از مخزن افزونه‌ها در وردپرس است. اما در برخی موارد نیاز خواهید داشت تا این کار را از طریق پنل هاست خود انجام دهید. درپایان اگر هرگونه سوال یا نظری در رابطه با این مطلب دارید لطفا آن را از طریق بخش نظرات زیر همین پست با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت به آن پاسخ داده شود.

  • ۰۱/۰۸/۲۵
  • saman dini

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی